Több mint másfél éve nem írtam. Eseménydús időszak volt ez számomra, így sajnos háttérbe szorult az oldal rendszeres frissítése, és karbantartása. Az elmúlt időben munkahelyet váltottam, és beléptem a szerverek és azok üzemeltetésének rejtélyes világába. Vállalati szinten nap mint nap azon dolgozok, hogy a cégek igáslovai -a szerverek- megbízhatóan, és stabilan működjenek.

Ez a munka némileg helyhez köt, ezért korábbi rendszergazdai tevékenységre már nincs lehetőségem, de elhatároztam, hogy új életet lehelek a blogba, és újra segítek eligazodni az informatika világában azoknak, akik elveszve érzik magukat.

Valamint új szolgáltatásokat nyújtok. Ezek közül az első az oldalon már megtalálható tárhely szolgáltatás. A szerveren lévő szabad kapacitást tudom felajánlani némi pénzmagért cserébe, hogy önnek is stabil, és biztonságos oldala, webes megjelenése legyen. Mindezt teljes körű domain ügyintézéssel.

A későbbiekben még újabb szolgáltatásokkal is bővülni fog az oldal, de ez maradjon meglepetés.

Ha tetszenek, (vagy nem tetszenek) az oldalon fellelhető leírások, útmutatók, nyugodtan jelezze nekem hozzászólásával, esetleg üzenetben a kapcsolat oldalon.

Jó olvasgatást!

Bárkányi Péter /Computer Doctor/